Välkommen till Artorama!

Vi är det lilla företaget med den stora viljan som förser er med ramar i alla tänkbara varianter liksom tavlor, fotoutskrifter och mer därtill.

Vi har funnits på samma adress i Skövde sedan 1997 under olika namn. Första åren arbetade vi under Gallerix för att sedan bli DP Art och med nystart som Artorama i juni 2014 har vi fångat kärnan av vad vi pysslar med. Under alla dessa år har vi jobbat efter samma idé som är ganska enkel; leverera hög kvalitet i allt vi gör! Vi vill erbjuda våra kunder ett förstklassigt bemötande, vilket för oss innebär kunskap, kvalitet och mycket glädje. Vårt engagemang är stort och vi vill att det ska nå ut till alla kunder. Ingen fråga och inget problem är för litet för att besvaras eller lösas och vi gör gärna det "lilla extra" för att erbjuda en så hög servicenivå som möjligt.

Fyra personer är i dagsläget involverade i Artorama: Rebecka, Torbjörn, Helena och Patrik.

Rebecka ser till att allting fungerar och ansvarar också för majoriteten av det vi gör i ramverkstan. Med mycket glädje och ett nästan skrämmande ordningssinne ser hon till att allt flyter på som det ska.  

Torbjörn är med sin långa erfarenhet vår ram-guru då han sedan 1997 har försett Skaraborg med ramar och tavlor. Han hjälper till i butiken vid behov och sköter annars kontorsarbetet.

Helena är ansvarig för vår egenproduktion som hittas under kategorin "Art by artorama" och hon arbetar även delvis i butiken.

Patrik har det övergripande ansvaret i egenskap av ägare. Med stor passion och ett glatt humör flänger han omkring där det behövs och ibland där det inte behövs...

 

Tveka inte att höra av dig vid funderingar och hälsa gärna på oss i butiken på Rådhusgatan i Skövde!

Vänliga hälsningar,

Vi på Artorama

Produkter
Övrigt