Välkommen till Artorama!

Vi är det lilla företaget med den stora viljan som förser er med ramar i alla tänkbara varianter liksom tavlor, fotoutskrifter och mer därtill.

Vi har funnits på samma adress i Skövde sedan 1997 under olika namn. Första åren arbetade vi under Gallerix för att sedan bli DP Art och med nystart som Artorama i juni 2014 har vi fångat kärnan av vad vi pysslar med. Under alla dessa år har vi jobbat efter samma idé som är ganska enkel; leverera hög kvalitet i allt vi gör! Vi vill erbjuda våra kunder ett förstklassigt bemötande, vilket för oss innebär kunskap, kvalitet och mycket glädje. Vårt engagemang är stort och vi vill att det ska nå ut till alla kunder. Ingen fråga och inget problem är för litet för att besvaras eller lösas och vi gör gärna det "lilla extra" för att erbjuda en så hög servicenivå som möjligt.

Tre personer är i dagsläget involverade i Artorama: Camilla, Nicolae och Patrik

Camilla sköter alla butiksrutiner och ser till att alla kunder får den bästa tänkbara servicen. Camilla målar och designar också en hel del i till butik.

Tina gör lite av allt. Oftast möter man henne i butiken där hon assisterar kunder i val av ramar men hon står nästan lika ofta bakom arbetsbänken och skär passepartouter, monterar konstverk eller putsar glas. Hon ansvarar också för inhandling av fika på torsdagar!

Nicolae är till största delen bosatt i ramverkstan där han bygger ramar och ser till så att vi kan leverera ut snygga handbyggda inramningar. 

Patrik har det övergripande ansvaret i egenskap av ägare. Med stor passion och ett glatt humör flänger han omkring där det behövs och ibland där det inte behövs...

 

Tveka inte att höra av dig vid funderingar och hälsa gärna på oss i butiken på Rådhusgatan i Skövde!

Vänliga hälsningar,

Vi på Artorama

Produkter
Övrigt